| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Evgeni89 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 17:09 Заглавие: TV - Samsung CZ-20F32T - Помощ с жаковете. |
|
|
Не съм сигурен дали темата е в правилния раздел, но моля отговорете ми дори и да не е
Искам да включа допълнително малка двуканална уредбичка, но отзад на телевизора няма жакове. Виждам, че има места за жакове, но не са поставени жаковете
Има само един изход.
Ако можете да ми кажете има ли начин да сложа аудио жак и ако има моля да кажете как. Не е нужно много подробно обяснение. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 17:20 Заглавие: |
|
|
Продават се преходници - Скарт - чинчове . (това черното, правоъгълното, не е "само един изход", )
Последната промяна е направена от pamporov на Пет Яну 23, 2009 17:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 17:22 Заглавие: |
|
|
Има такива кабели по магазините "евро - чинч".а също така има и преходници. _________________ Димитър |
|
|
 |
Evgeni89 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 17:27 Заглавие: |
|
|
Аз имам изход за този черния кабел, ама от другата страна е като за телевизионните игри тези старите кабели кръглите. Ще потърся и с такъв за аудио... Мерси много за бързите отговори  |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 18:39 Заглавие: |
|
|
Ако аз разбрах, добре, тогава имате нужда от ТОВА _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |
|