|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 11:09 Заглавие: Купувам скобите за стенд за реглаж на преден мост. |
|
|
Понеже започнах със странните питания. Писал съм по 101 форума и от никъда нищо. Търся скобите за джантите и подложките от стар стенд за регулировка на преден и заден мост с огледала. Останалото ще си го направя сам. По СБА'тата се въргаляха по ъглите, ама не намирам верния човек. Един от Бяла Слатина ми се хвърли, че "щел ма уреди", но аз много не му повярвах, защото ония там си "не знаат и нумеру нъ телефону, ебаси". Естествено, нищо не стана. И така, втора година. Обаче вече ми трябва. Та идеята е, там по радиоклубовете по места, които бяха под една шапка с разните школи за донаборна подготовка не може да не е останало нещо. Техниката изглежда мърляво и за постигане на "финансови" резултати е непригодна. Някой ако бележи нещо, да се обажда. Ще черпим и някой лев ще дадем. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 21:32 Заглавие: |
|
|
Незнам дали ще се намери такова нещо от някъде.В Плевен дори работи един оптичен стенд.Няма ли чалъм да ти ги изработят или е много трудно ? Повечето дето бачкат на стендове са леваци и добре че колите повечето станаха такива че се прави само "сходимост". Ти оптически ли ще го правиш или с "модерните способи"  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 22:14 Заглавие: |
|
|
Да се изработят е достатъчно сложно за да не тръгна да го правя. Ще си го правя с лазерни показалки от по левче, отвеси от по 2 и нивелирчета (либели) от по 2-3. Ученият прави точно същото, но не виждаш какво прави. Ако хич не намеря, ще си направя само петите, а останалото ще го мисля по някакъв друг начин да стане. Защото, ако гумата ти е с борд, даже и тези с учените стендове е възможно да те върнат. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|