Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам скобите за стенд за реглаж на преден мост.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2009 11:09    Заглавие: Купувам скобите за стенд за реглаж на преден мост. Отговорете с цитат

Понеже започнах със странните питания. Писал съм по 101 форума и от никъда нищо. Търся скобите за джантите и подложките от стар стенд за регулировка на преден и заден мост с огледала. Останалото ще си го направя сам. По СБА'тата се въргаляха по ъглите, ама не намирам верния човек. Един от Бяла Слатина ми се хвърли, че "щел ма уреди", но аз много не му повярвах, защото ония там си "не знаат и нумеру нъ телефону, ебаси". Естествено, нищо не стана. И така, втора година. Обаче вече ми трябва. Та идеята е, там по радиоклубовете по места, които бяха под една шапка с разните школи за донаборна подготовка не може да не е останало нещо. Техниката изглежда мърляво и за постигане на "финансови" резултати е непригодна. Някой ако бележи нещо, да се обажда. Ще черпим и някой лев ще дадем.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2009 21:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам дали ще се намери такова нещо от някъде.В Плевен дори работи един оптичен стенд.Няма ли чалъм да ти ги изработят или е много трудно ? Very Happy Повечето дето бачкат на стендове са леваци и добре че колите повечето станаха такива че се прави само "сходимост". Very Happy Very Happy Very Happy Ти оптически ли ще го правиш или с "модерните способи" Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2009 22:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Да се изработят е достатъчно сложно за да не тръгна да го правя. Ще си го правя с лазерни показалки от по левче, отвеси от по 2 и нивелирчета (либели) от по 2-3. Ученият прави точно същото, но не виждаш какво прави. Ако хич не намеря, ще си направя само петите, а останалото ще го мисля по някакъв друг начин да стане. Защото, ако гумата ти е с борд, даже и тези с учените стендове е възможно да те върнат.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети