|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nagals Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2009 12:12 Заглавие: Продавам флашка |
|
|
KINGSTON 16GB High speed.Цена 50лв,град София Чисто нова,ако им а интерес пишете на ЛС.
Последната промяна е направена от nagals на Съб Яну 24, 2009 21:37; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektron Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 20:44 Заглавие: флашка |
|
|
| 46.99лв са тука нови същите като твоята ,чакам до утре вечер да отговориш ако си съгласен ,след това вече не важи офертата ми.Мисляче 30 лв за втора ръка без гаранция е добра оферта |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 20:59 Заглавие: |
|
|
elektron,шш алооу,много отрано почна с мурафетите,чакай барем да беше понатрупал още малко постове с новия (пореден,вече не ги броя кой поред) ник.
Мисля специално на тебе че съм ти направил поне една камара забележки че пазарлъците в този форум само на ЛС
Или почни да спазваш правилата на форума (както всички останали тук могат) или смятам тоя път да лиша форума от присъствието ти завинаги.И тоя път няма да е бан по ник. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|