|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
snich Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 14:37 Заглавие: Търся схема за сигнал от аудио изход |
|
|
Здравейте, малко съм начинаещ със разработването на схемите но мога да си ги реализирам.
Търся схема която взима сигнал от аудио вход и чрез ИС управлява изход. Идята ми е следната - една играчка на детето ми която е с батериики и вибрира. когато я свържа с мр3-ка например тя да вибрира в такт с музиката. Малко на принципа на цветомузиката, само че няма да управлява светлини а кога ще включва вибрацията и кога не.
Моля Ви за спешно съдействие, подготвям изненада. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 15:12 Заглавие: |
|
|
Взимаш схемата на една цветомузика или на акустично реле и вместо лампа слагаш реле или направо товара който ще пее или вибрира в случая.
За схеми потърси в сайта на неомонтана. Там има схеми и на цветомузики и на акустични релета. А може направо да си купиш готов кит ако времето те ограничава и да преправиш схемата за твоята нужда.
http://hobby.neomontana-bg.com/ _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|