|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 10:39 Заглавие: Проблем със сервиза на Neo TV-2151TXF |
|
|
Телевизора е Neo TV-2151TXF,шаси PX20025,процесор с лепенка NTDA9351-3NA не мепускада вляза вдругите менюта освен 1,2,3,4.Влизам в сервиз,излиза Мна екранаи натискам бутона с катинарчето/LOCK/,но след товапти натискане на 5,0 нищо,аз ли нещо бъркам или по друг начин е. _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 10:54 Заглавие: |
|
|
Дима сложи му една празна памет и го виж как ще се държи и дали няма да те пусне и до другите опции.Натам -знаеш. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 11:39 Заглавие: |
|
|
| Мисля, че трябва да се натисне първо бут. CALL и след това LOCK и някой от цифрите. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 11:44 Заглавие: |
|
|
bai_tishan,благодаря много,с празна памет се получи,някойпът се влиза след 2 опит,Нах-интересното е,че след това и неговатапамет с неговия запис ме пусна да вляза в останалите менюта.
Цялата тази игра бе,че исках да тръгва винаги в St.by,опцията START ON да е 0.Мога да кажа вече,че тази опция се намира в адрес 00004B и стойността и е в явен вид 0,1 или 2.
Не Гоше,влиза се след натискане на LOCK.Благодаря на всички . _________________ Димитър |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|