| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blajkoi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 18:13 Заглавие: свързване на аудио касетофон |
|
|
| здравйте може ли някой да ми помогне отностно свързването на касетофон форд2006R тоест ако можете да ми кажете какво означават тези означения АА,GND и каде да свържа + и - и масата моляжи помагайте ето тук може да видите снимка на входа линк говоря за първата снимка благодаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emilm Опитен потребител

|
|
|
 |
hp7909 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 22:05 Заглавие: Re: свързване на аудио касетофон |
|
|
линка който си дал е написано всичко! тоя касетофон да го чуеш ти трябва външен усилвател защото той няма вградено стапало! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2009 22:40 Заглавие: |
|
|
Ако съединителя отзад е така:
значи си има усилвател. Не се занимавам често с авторадиокасетофони и подобни озвучителни системи, но все пак имам някои познания. За АА не съм сигурен, но вероятно е захранване за антена с усилвател или двигателче за изкарването и - ако не ползваш такива екстри не се свързва. На изводите, на които пише +12V се подава захранване +12Волта, на GND е "маса" - т.е. "минус". ILL също не съм на 100%, но трябва да е +12волта за осветление на дисплея. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
geordgeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 11:01 Заглавие: |
|
|
| Аз имам такъв модел касетофон FORD и мога да ви кажа със сигурност,че в него няма крайно стъпало и корекция на звука.Това явно се прави от друг външен модул,в който е и корекцията,и крайното стъпало. |
|
|
 |
blajkoi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2009 18:34 Заглавие: |
|
|
geordgeo, ами пич вързах го и мого да ти кажа със сигорност че има стъпало и корекциа на звука говорим за модел FORD 2006R благодаря на всички който ми помогнаха  |
|
|
 |
|