Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

помогнете на едно момиче да си разкодира аудиокасетофона

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Вики
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 09, 2009 16:51    Заглавие: помогнете на едно момиче да си разкодира аудиокасетофона Отговорете с цитат

Смених си акумулатора и касетофона ми блокира! Нямам код. Не знам какво се прави. На панела на касетофона ми пише: 4 660 103 Delco и отдолу: GM 90 493 281 и после >PA6-GF15< Някой може ли да ми помогне, моля...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пон Фев 09, 2009 17:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Щом е Delco помощта ще бъде да те насочим към първия сервиз.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 09, 2009 19:48    Заглавие: Re: помогнете на едно момиче да си разкодира аудиокасетофона Отговорете с цитат

Вики написа:
Не знам какво се прави.

Ходи се в близкия сервиз.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Вики
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2009 10:02    Заглавие: Re: помогнете на едно момиче да си разкодира аудиокасетофона Отговорете с цитат

Много сте мили! Естествено, че ходих в сервизи. От единия ме пратиха на друг, от втория ми казаха "не ми се занимава вече с разкодиране", а от третия: "влез в някой форум да питаш". Явно няма да имам музика...
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2009 10:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде,айде-и не се намери никой да ти вземе парите.Тия ходи ги разправяй някъде другъде с това софийско IP...
Отивай и си търси сервиз-тука не е онлайн-разкодирвачница Exclamation
Има стикната тема по въпроса за търсещите сервиз.Има сортиране горе на графа "Потребители" по местожителство и кво ли още не....
Първият за който се сетих...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
stefp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2009 11:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Вики ! С тия номера които си дала ,няма кой да ти го разкодира.А и да беше дала верните номера пак нямаше да стане ,както казаха по-горе ,този "касетофон" по сериен НЕ става.Поне кажи от къде си (нищо че IP-то е Софийско) Smile Все ще се намери някой който да ти помогне.Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Вики
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2009 19:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Далече съм от София и май наистина няма кой да ми помогне. Благодаря ви все пак, момчета. Ще търся други варианти. Или по-скоро друго радио.
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2009 19:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам защо решихте че IP е софийско. Аз си мисля за старозагорска околия. Или към Казанлък? Трябваше по-рано да погледна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2009 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

На първият пост е.Без значение-сервизи има във всяко градче на България.Ако момичето беше желало да и се помогне щеше да упомене от кой град е и да бъде насочена.Всичко останало от нейна страна е "преливане от пусто в празно" и реване колко сме "мили".
А "кой да ти помогне" има-даже предостатъчно много хора,проблема е че няма "как да ти помогне".
На никой тук който знае що е процесор,памет,от къде върви тока и от коя страна се хваща поялника не си спомням да му е било отказано помощ за разкодиране.Било то "профи" или любител,начинаещ или напреднал.
Форума не е строго професионален (даже хич),но и със сигурност не е място на което клиенти без никакви познания в областта на електрониката да идват щото просто им е дефектирал някакъв уред от бита.
За тях си има сервизи.Предостатъчно много.И е нормално да бъдат насочвани на там.
Е друг е въпроса че ние сме българи и държим първо да сме майстори по всичко и второ-вечно ни тресат двата страха на българина,които са ни вкоренени в душите-"да не простине и да се не мине".Сакън да не дадем на някой техник едно кайме за дето ще ни го разкодира...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети