| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Вики Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 16:51 Заглавие: помогнете на едно момиче да си разкодира аудиокасетофона |
|
|
| Смених си акумулатора и касетофона ми блокира! Нямам код. Не знам какво се прави. На панела на касетофона ми пише: 4 660 103 Delco и отдолу: GM 90 493 281 и после >PA6-GF15< Някой може ли да ми помогне, моля... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 17:23 Заглавие: |
|
|
Щом е Delco помощта ще бъде да те насочим към първия сервиз. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 19:48 Заглавие: Re: помогнете на едно момиче да си разкодира аудиокасетофона |
|
|
| Вики написа: | | Не знам какво се прави. |
Ходи се в близкия сервиз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Вики Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 10:02 Заглавие: Re: помогнете на едно момиче да си разкодира аудиокасетофона |
|
|
| Много сте мили! Естествено, че ходих в сервизи. От единия ме пратиха на друг, от втория ми казаха "не ми се занимава вече с разкодиране", а от третия: "влез в някой форум да питаш". Явно няма да имам музика... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 10:08 Заглавие: |
|
|
Айде,айде-и не се намери никой да ти вземе парите.Тия ходи ги разправяй някъде другъде с това софийско IP...
Отивай и си търси сервиз-тука не е онлайн-разкодирвачница
Има стикната тема по въпроса за търсещите сервиз.Има сортиране горе на графа "Потребители" по местожителство и кво ли още не....
Първият за който се сетих... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 11:12 Заглавие: |
|
|
Вики ! С тия номера които си дала ,няма кой да ти го разкодира.А и да беше дала верните номера пак нямаше да стане ,както казаха по-горе ,този "касетофон" по сериен НЕ става.Поне кажи от къде си (нищо че IP-то е Софийско) Все ще се намери някой който да ти помогне.Успех. |
|
|
 |
Вики Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 19:31 Заглавие: |
|
|
| Далече съм от София и май наистина няма кой да ми помогне. Благодаря ви все пак, момчета. Ще търся други варианти. Или по-скоро друго радио. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 20:34 Заглавие: |
|
|
На първият пост е.Без значение-сервизи има във всяко градче на България.Ако момичето беше желало да и се помогне щеше да упомене от кой град е и да бъде насочена.Всичко останало от нейна страна е "преливане от пусто в празно" и реване колко сме "мили".
А "кой да ти помогне" има-даже предостатъчно много хора,проблема е че няма "как да ти помогне".
На никой тук който знае що е процесор,памет,от къде върви тока и от коя страна се хваща поялника не си спомням да му е било отказано помощ за разкодиране.Било то "профи" или любител,начинаещ или напреднал.
Форума не е строго професионален (даже хич),но и със сигурност не е място на което клиенти без никакви познания в областта на електрониката да идват щото просто им е дефектирал някакъв уред от бита.
За тях си има сервизи.Предостатъчно много.И е нормално да бъдат насочвани на там.
Е друг е въпроса че ние сме българи и държим първо да сме майстори по всичко и второ-вечно ни тресат двата страха на българина,които са ни вкоренени в душите-"да не простине и да се не мине".Сакън да не дадем на някой техник едно кайме за дето ще ни го разкодира... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|