| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LZ2AAB Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 22:00 Заглавие: Търся схема на Grundig ST 63-160 IDTV |
|
|
Търся схема на Grundig ST 63-160 IDTV ако някои я има,моля да ми я прати на email-a.Благодаря ви предварително! LZ2AAB _________________ Да си най-добър в това което правиш, значи да правиш всичко оптимално!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 22:47 Заглавие: |
|
|
Не видях никъде за CUC на капака имаше само това като модел.А проблема на телевизора е в захранването,във импулсния трансформатор.А той е залят Мисля да пробвам да пригодя друго захранване но не знам старото какви напрежения вади. _________________ Да си най-добър в това което правиш, значи да правиш всичко оптимално!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 23:30 Заглавие: |
|
|
Въпросния CUCnnnn го пише на задния капак до модела. С какви елементи е захранването? Отиди във файлообменника и потърси там, има много от тази марка. Натисни червеното отгоре <Service Manuals>
Друго захранване, особено турско едва ли ще стане. Този TV според мен е 100Hz (IDTV) и консумира повече. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 15:12 Заглавие: |
|
|
Телевизора наистина се оказа че е CUC1822,и е със доста висока консумация 155W.Успях да сваля схемата,но никъде не можах да намеря трансформатор,или данни за навивките.А стария не подлежи на ремонт,защото е залят с нещо като епоксидна смола.Много ви благодаря за помоща!Ще продължавам да търся инфо,ако някои има идея моля да сподели. _________________ Да си най-добър в това което правиш, значи да правиш всичко оптимално!!! |
|
|
 |
|