| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Grizoo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 11:48 Заглавие: Сервиз във София |
|
|
Стапалото на кола ми изгоря . Вижда се точно по средата как се насабра един бял прах и диода за палара несвети. Препоръчайте ми техник близо до Люлин, Надежда, Обеля който може да ми помогне. Модела на усилвателя е JBL GTO2000 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 11:52 Заглавие: |
|
|
Бойко - София-Люлин 8 зад Билла _________________ Димитър |
|
|
 |
Grizoo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 11:58 Заглавие: |
|
|
| Как ще разпозная кой е сервиза, пише ли нещо на него? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 12:40 Заглавие: |
|
|
Дима нарисувай му карта-то не би мързел ама... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 12:42 Заглавие: |
|
|
[email protected]
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 14:31 Заглавие: |
|
|
Е пак поне човека си е преценил че не му е по силите да чопка сам и че ще го осере и пита...
Обикновеното поведение е доста по-друго-
1-пита "какво може да му е?",съчетано с признаци че човека не знае "откъде върви тока" и закона на Ома,
2-сетне бива насочен към сервиз,
3-на което той ни тегли майните,почва да обяснява стандартните дървено-философско-лумпенски заключения от сорта "За какво тогава е тоя форум","ние българите затова сме на това дередже" и спрягайки думичката "взаимопомощ" въпреки че никога преди това не е стъпвал на форума,нито ще стъпи пак отново (поне докато не му дефектира следващия уред в домакинството).
А Бойко участва и в този форум-така че можеш да му пишеш на ЛС да се разберете.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 14:45 Заглавие: |
|
|
Младо е момчето, но възпитано и нека не му се караме. Никой не се е родил научен и благодарение насоките на Дима, успя да се свърже с мен на Скайпа и донесе усилвателя за ремонт. Аз пък ще си пусна координатите в съответната тема, за да не предизвиквам излишни полемики. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|