| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kali Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 14:39 Заглавие: Металотърсач |
|
|
| Здравей те на всички! Някой правил ли е този металотърсач http://mitkohp.hit.bg/metaldetector3.html с Pica или поне заслужавали си да го правя.Харесва ми че е с дисплей и поне всичко е описано и за това се чудя дали да го правя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 17:51 Заглавие: Re: Металотърсач |
|
|
Конкретния не съм правил но само да вметна, че си е доста пипкава работа от към настройка на електрониката спрямо питата(антената). _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
kali Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 02, 2009 17:55 Заглавие: |
|
|
| Има доста информация по руските сайтове за този модел металотърсач,но се чудя дали с AVR или Pic.За мен по удачно е с пика но никой не ми казва дали да го правя ,смисъл схемата да ли е вярна. |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 02, 2009 18:29 Заглавие: |
|
|
| kali написа: | | но се чудя дали с AVR или Pic |
Вчера чух един майстор-милионер в кръчмата да казва, че с Атмелските контролери намирал много повече заровени жълтици, а PIC-овете хич не били добри за тая работа.
 _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Мар 02, 2009 19:28 Заглавие: |
|
|
| Металотърсача на совалката май беше с процесор на TI - те откривали най-добре извънземните метали и ги разделяли на цветни и чернобели - между майсторите на металотърсачи имало междугалактическо споразумение какви да се ползуват като се премине геостационарната или марсостационарната или съответната там орбита на дадената планета. |
|
|
 |
ge6a_kj Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 02, 2009 21:30 Заглавие: |
|
|
Много ме кедят такива филми
| Цитат: | | между майсторите на металотърсачи имало междугалактическо споразумение | Известно още като "Великият Междугалактически договор на металотърсачите"  _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |
|