| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DMC Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 13:20 Заглавие: продавам 2 лентови фотоапарата |
|
|
продавам 2 стари лентови фотоапарата в неизвестно състояние. Светкавиците им се свалят и са напълно изправни. За самите апарати - не знам. Нямам лента да ги пробвам, а и не ми се занимава. Имат автоматично оптично увеличение. Всичко 25лв. skype: freshkidicebg, gsm 0883301441 _________________ Ако схемата ти тръгне от първия път значи нещо си объркал.Раглобявай и прави на ново!
Последната промяна е направена от DMC на Чет Апр 09, 2009 9:14; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 13:48 Заглавие: |
|
|
| Снимки имаш ли? Интересувам се! |
|
|
 |
DMC Нов потребител

|
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 16:26 Заглавие: |
|
|
малко офф/
Не трябва ли да се пише, че са ФОТОапарати, а не просто апарати? |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 16:55 Заглавие: РЕ: |
|
|
| "неизвестно състояние" --- Кажи "известно" и вземаме ! Иначе .... Все едно имаш скрап. Всеки има от нас по нещо за продаване с хубав изглед. |
|
|
 |
DMC Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 9:20 Заглавие: ФОТОАПАРАТИ |
|
|
Не ми се занимава да ги пробвам и да ги продавам като работеща техника. Предпочитам да ги продам като скрап. Имат работещи светкавици, подходящи за блиц лампи или стробоскопи например. Фотоапаратите даже и не изглеждат добре. Някакви китайски боклуци са, но пък имат някакво варио, което е автоматично и може да влезе в употреба на някой за нещо. Ако някой си мисли да ги купи и да ги съживява, мисля, че няма смисъл - не са ценна техника и не си заслужава. _________________ Ако схемата ти тръгне от първия път значи нещо си объркал.Раглобявай и прави на ново! |
|
|
 |
|