Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ТЪРСЯ ИМПУЛСЕН ТРАФ ЗА BЕKO ШАСИ 10.3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
naskoni
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 25, 2005 17:51    Заглавие: ТЪРСЯ ИМПУЛСЕН ТРАФ ЗА BЕKO ШАСИ 10.3 Отговорете с цитат

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ МОЖЕ И 2 УПОТРЕБА ЕСТЕСТВЕНО ДА Е ЗДРАВ
ИМАМ ЕДИН ТЕЛЕВИЗОР MULTITEC КОЙТО НЕ ИСКА ДА ТРЪГНЕ ЗАХРАНВАНЕТО ВСИЧКО Е НОВО В НЕГО САМО ТРАФА ВЕЧЕ МЕ СЪМНЯВА КАТО СЕ РАЗКАЧИ ВСИЧКО В ВТОРИЧНАТА ЧАСТ ПАК НЕ МОЖЕ ДА ВДИГНЕ НАПРЕЖЕНИЯТА НИТО САМО РАЗКАЧЕНО ПО ОТДЕЛНО НИСКИТЕ НАПРЕЖЕНИЯ НИТО САМО 125В.
НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ

ВИКАЙ по - малко Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ste4kin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кюстендил

МнениеПуснато на: Съб Фев 26, 2005 12:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Направо монтирай цял блок импулсно захранване.От универсалните турски по 20-25лева са.
Върнете се в началото
el_center_Plovdiv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 28, 2005 15:23    Заглавие: traf Отговорете с цитат

имам такива трафове на цена 15лв, само ми кажи колко градусов е кинескопа (чисто нови са)
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Фев 28, 2005 19:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Едва ли ти е дефектен трафа .С тия дебели проводници няма как да са прекъснали .По добре го отпой и огледай за лоша спойка на изводите му.Излишни пари не давай.За толкова години до сега аз не съм сменял траф.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Фев 28, 2005 19:37    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Едва ли ти е дефектен трафа .С тия дебели проводници няма как да са прекъснали .По добре го отпой и огледай за лоша спойка на изводите му.Излишни пари не давай.За толкова години до сега аз не съм сменял траф.
Явно или си имал луд късмет или не си попадал на това шаси на BЕKO трафа им е едно от слабите места а цената на колегите от пловдив е много добра
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Фев 28, 2005 19:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Е Сашо много е важно климата какъв е.Тук в Л овеч нито сняг голям пада нито наводнение има и сигурно за това трафовите издържат.Да сигурно съм късметлия щом още не съм попадал на дефектен траф.Дано и вие да имате тоя късмет за в бъдеще.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Фев 28, 2005 20:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е от климата а от техниката есента купувах два трафа от пловдив и един свалих от шаси за кинескоп тогава правехме серия телевизори от австрия Има и още едно шаси на SHARP със ТЕА1039 там също има проблеми със трафа аз съм имал само един случай и клиента отказа ремонт защото отиваше на над 70 лв а мой колега знам че е сменял няколко пъти имп траф на тия шарпове Съгласи се че свят широк телевизори и клиенти разни Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 28, 2005 20:53    Заглавие: Даа Отговорете с цитат

Аз лично имам колекция от поне петдесетина дефектирали импулсни трафа и ако иска колегата мога да му предоставя някой друг да са увери и сам че и те горят-от тях поне 15 са от бекото и то от червенкити дето са на TERMAL производство,па и от другите дето ги слагат по бекотота имам поне6-7 изгорели-ония черните на Telesan.Да не говорим за ония зелените на Procond дето ги слагат по Универсуми и Кондори и Уотсани.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети