| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naskoni Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 17:51 Заглавие: ТЪРСЯ ИМПУЛСЕН ТРАФ ЗА BЕKO ШАСИ 10.3 |
|
|
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ МОЖЕ И 2 УПОТРЕБА ЕСТЕСТВЕНО ДА Е ЗДРАВ
ИМАМ ЕДИН ТЕЛЕВИЗОР MULTITEC КОЙТО НЕ ИСКА ДА ТРЪГНЕ ЗАХРАНВАНЕТО ВСИЧКО Е НОВО В НЕГО САМО ТРАФА ВЕЧЕ МЕ СЪМНЯВА КАТО СЕ РАЗКАЧИ ВСИЧКО В ВТОРИЧНАТА ЧАСТ ПАК НЕ МОЖЕ ДА ВДИГНЕ НАПРЕЖЕНИЯТА НИТО САМО РАЗКАЧЕНО ПО ОТДЕЛНО НИСКИТЕ НАПРЕЖЕНИЯ НИТО САМО 125В.
НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ
ВИКАЙ по - малко |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ste4kin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 12:06 Заглавие: |
|
|
| Направо монтирай цял блок импулсно захранване.От универсалните турски по 20-25лева са. |
|
|
 |
el_center_Plovdiv Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 15:23 Заглавие: traf |
|
|
| имам такива трафове на цена 15лв, само ми кажи колко градусов е кинескопа (чисто нови са) |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 19:29 Заглавие: |
|
|
| Едва ли ти е дефектен трафа .С тия дебели проводници няма как да са прекъснали .По добре го отпой и огледай за лоша спойка на изводите му.Излишни пари не давай.За толкова години до сега аз не съм сменял траф. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 19:37 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Едва ли ти е дефектен трафа .С тия дебели проводници няма как да са прекъснали .По добре го отпой и огледай за лоша спойка на изводите му.Излишни пари не давай.За толкова години до сега аз не съм сменял траф. | Явно или си имал луд късмет или не си попадал на това шаси на BЕKO трафа им е едно от слабите места а цената на колегите от пловдив е много добра |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 19:55 Заглавие: |
|
|
| Е Сашо много е важно климата какъв е.Тук в Л овеч нито сняг голям пада нито наводнение има и сигурно за това трафовите издържат.Да сигурно съм късметлия щом още не съм попадал на дефектен траф.Дано и вие да имате тоя късмет за в бъдеще. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 20:07 Заглавие: |
|
|
Не е от климата а от техниката есента купувах два трафа от пловдив и един свалих от шаси за кинескоп тогава правехме серия телевизори от австрия Има и още едно шаси на SHARP със ТЕА1039 там също има проблеми със трафа аз съм имал само един случай и клиента отказа ремонт защото отиваше на над 70 лв а мой колега знам че е сменял няколко пъти имп траф на тия шарпове Съгласи се че свят широк телевизори и клиенти разни  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 20:53 Заглавие: Даа |
|
|
| Аз лично имам колекция от поне петдесетина дефектирали импулсни трафа и ако иска колегата мога да му предоставя някой друг да са увери и сам че и те горят-от тях поне 15 са от бекото и то от червенкити дето са на TERMAL производство,па и от другите дето ги слагат по бекотота имам поне6-7 изгорели-ония черните на Telesan.Да не говорим за ония зелените на Procond дето ги слагат по Универсуми и Кондори и Уотсани. |
|
|
 |
|