| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nirbod Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 13:17 Заглавие: Мога ли да получавам смс известяване на телфона си. |
|
|
Здравейте
Насково се чудех дали мога да получавам смс известяване от пощата ми в mail.bg преди време ставаше и дори безплатно и така когато имаш ново писмо получаваш смс, като вече само си преценяш дали да го отвориш или да изчакаш докато идешот домашния комп.
Отидох в настроиките на пощата ми и имаше тази опция но пишеше че е 2,40 на месец. Като за глобул посредством услугата email-sms било бепзплатно само плащаш смс-а.
Е аз имам вивателска и мтелска карта. Регисгтрирах се съшата услуга на мтелския ми номер. Идеята беше щом за глобил може защо да не става и за мтел.
Написах си номера но нищо. Незнам трябва ли други настроики да направя.
Ако знаете също таква поща чрез която да получавам това известяване безплатно моля споделете.
Мерси |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 16:32 Заглавие: |
|
|
| За Мтел и Вивател също става, но трябваше да се прати смс на някакъв кратък номер, който го има даден някъде в сайта с настройките, не помня точно, и тоя смс се таксува 2.40 за месец. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 22:13 Заглавие: |
|
|
Регистрираш си поща в mail.ru и от там този номер става абсолютно безплатно. До преди няколко месеца го използвах с тел. на м-тел, с други оператори не съм пробвал. Но повярвай много е неприятно когато в малките часове ти влезе спам в пощата Именно за това го изключих. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 22:25 Заглавие: |
|
|
Затова в майл.бг си има опция "пази тишина от ... до ..." , но откак активирах тая опция или като е изключен телефона, понякога не уведомява за получена поща. |
|
|
 |
|