| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alantion Нов потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 10 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 19:25 Заглавие: МОНИТОР BENQ FR 202 Wa |
|
|
Здравейте,
Монитора е гаранционен. Един вертикален ред (1050)пиксели промениха изобрацението си ( на тъмен фон са светли и обратно).
В гаранционната карта е споменато следното: (цитирам) Pоради несъвършенството на технологията за производство на TFTдисплей е възможно да се появят "светли" или "тъмни"пиксели.Такива дисплей се заменят само при брой на дефектните пиксели по-голям отдопустимите за съответния модел.
Въпросът ми е: от къде да получа информация какъв трябва да е броят на въпросните дафектирали пиксели -някакъв линк за документация или?
Темата я пуснах за да съм наясно преди да ме пратят в трета глуха в сервиза. Разчитам на коректност,независимо от крайния резултат!
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 19:33 Заглавие: |
|
|
Отивай в сервиза .Ще ти го признаят.Максимум до 4-5 пиксела е гаранцията а тук има цял ред.Това колко пиксела е гаранцията би трябвало да е отбелязано в самата гаранционна карта. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 7:30 Заглавие: |
|
|
Пикселите са до 6 по целия екран и 3-4 близо един до друг.Трябва да сменят матрицата.
п.п как се получи тази ивица,нещо ли хвърли по монитора или той падна на бюрото  |
|
|
 |
alantion Нов потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 10 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 20:05 Заглавие: |
|
|
15 мин. след включване се появи бяла вертикална ивица, изчезна и след 2 сек се чу звук подобен на искра и повторно ивицата избеля като остана трайно. Монитора е пазен много,тъй-като е доста скъп -400 лева и дори не смея да го забърша от страх да не го нараня.
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ, ВСЕ ПАК Е ЕДНА НАДЕЖДА ! |
|
|
 |
|