| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 10:46 Заглавие: Смяна на LCD матрица |
|
|
Здравейте, при мен дойде един телевизор с матрица T260XW02 V.5 която обаче беше пукната. Намерихме друга матрица T260XW01 V.5 . Обаче има някои леки разминавания, първото е кплунзите на лампата са различни, не не е толкова сериозен проблем. МИсълта ми е да дадете някакви съвети как да заменя 2-те матрици и телевизора да заработи. Ще съм ви много благодарен. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 11:24 Заглавие: |
|
|
Ами как ,първо виж дали и двете са с еднакво захранващо напрежение и после ако графичния процесор е форматиран еднакво и за двете може и да стане.Мисля че видях някъде из нета таблица за взаимозаменяемост на матриците.За куплонгите на лампите аз правя така-сгъвам навътре зъбчето на металната буксичка вадя и подменям пласмасовия куплонг стига тия букси да са с еднаква големина. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 11:36 Заглавие: |
|
|
Благодаря за мнението, но няма да стане. разбрахме се с човека. и сега ще продаваме матрицата ако някой има желание може да пише на лично. Аз ще пусна и матрицата във форума за продажби. Мерси още веднъж. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
|