| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tihich Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 20:00 Заглавие: Аудио драйвер NEC |
|
|
Търся аудио драйвер за NEC ML6v, с AD1981B, ако някой колега се е занимавал с такова чудо - моля да помага, че ми скъса нервите..
С каквото и да опитвам, винаги вади :"Driver not found!Reboot your system, and run this setup again." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 9:38 Заглавие: |
|
|
Я дай малко повече подробности?  |
|
|
 |
Tihich Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 20:10 Заглавие: Всичко е... |
|
|
..наред! Но не ме питайте, как стана-2 преинсталации, без промени по BIOS а, също и по хардуера. Плюс n на брой бири
Компа е с марка NEC чипсет i865 но аудиото е с AD1981B. Производител Packard Bell, но май е на MSI.
Ако на някого се случи подобно - преинсталации до дупка  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 23:17 Заглавие: |
|
|
Проблем с инсталацията може да се получи само и единствено при проблемен хардуер- дори и това да е кофти оптично устройство.
Наскоро имах такъв случай и излезе дефектна памет- инсталацията си върви прекрасно и в един момент комп-а се рестартира и Вин ми цъфва без теми, без половината драйвери и бъгав до немай къде... но си мисли, че е инсталиран!
Чипсет 865 и аудио ADI ми говори оригинална интелска дънна платка- имам предвид производство на интел, а не асус примерно. Модела за който се сещам с този чипсет е супер капризен и много често надува кондензаторите около процесора! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Tihich Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 11:51 Заглавие: Най-вероятно.. |
|
|
..bobykafe ще излезе прав, щото преди последната инсталация смених CD то с едно DVD, но не защото даваше проблеми, а за да си има DVD. Но и самото дъно нещо капризно го дава - сега не разпознава външен USB диск. Ето така изглежда:
Pulsar (MS7016) V0.B FlexATX form-factor motherboard |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 16:10 Заглавие: |
|
|
Хваща ли нещо въобще от харда или не го усеща изобщо? Ако излиза като непознато устройство, е много възможно да е прекъснал кабела, ако не го хваща - някои външни хардове се захранват през USB порта и някои дъна не успяват да осигурят необходимия ток, за да работи нормално. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Tihich Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 13:49 Заглавие: Проблемът .. |
|
|
| .. беше във външния диск-със собствено захранване е и нещо електрониката се прецака. Имам и 2.5 и те си работят безпроблемно, както и всякакви флашки. Ако на някого му трябва /кутия за HDDсъс захранване/-10 лв. Ще го пусна и в борсата. |
|
|
 |
|