Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Аудио драйвер NEC

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Мар 11, 2009 20:00    Заглавие: Аудио драйвер NEC Отговорете с цитат

Търся аудио драйвер за NEC ML6v, с AD1981B, ако някой колега се е занимавал с такова чудо - моля да помага, че ми скъса нервите..
С каквото и да опитвам, винаги вади :"Driver not found!Reboot your system, and run this setup again."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 9:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Я дай малко повече подробности? Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 20:10    Заглавие: Всичко е... Отговорете с цитат

..наред! Но не ме питайте, как стана-2 преинсталации, без промени по BIOS а, също и по хардуера. Плюс n на брой бири Sad
Компа е с марка NEC чипсет i865 но аудиото е с AD1981B. Производител Packard Bell, но май е на MSI.
Ако на някого се случи подобно - преинсталации до дупка Smile
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 23:17    Заглавие: Re: Всичко е... Отговорете с цитат

Това е на Analog Device! С това пробва ли ? http://drivers.soft5000.com/driver21683.html
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 23:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблем с инсталацията може да се получи само и единствено при проблемен хардуер- дори и това да е кофти оптично устройство.
Наскоро имах такъв случай и излезе дефектна памет- инсталацията си върви прекрасно и в един момент комп-а се рестартира и Вин ми цъфва без теми, без половината драйвери и бъгав до немай къде... но си мисли, че е инсталиран!
Чипсет 865 и аудио ADI ми говори оригинална интелска дънна платка- имам предвид производство на интел, а не асус примерно. Модела за който се сещам с този чипсет е супер капризен и много често надува кондензаторите около процесора!
Върнете се в началото
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 13, 2009 11:51    Заглавие: Най-вероятно.. Отговорете с цитат

..bobykafe ще излезе прав, щото преди последната инсталация смених CD то с едно DVD, но не защото даваше проблеми, а за да си има DVD. Но и самото дъно нещо капризно го дава - сега не разпознава външен USB диск. Ето така изглежда:

Pulsar (MS7016) V0.B FlexATX form-factor motherboard
Върнете се в началото
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Мар 13, 2009 16:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Хваща ли нещо въобще от харда или не го усеща изобщо? Ако излиза като непознато устройство, е много възможно да е прекъснал кабела, ако не го хваща - някои външни хардове се захранват през USB порта и някои дъна не успяват да осигурят необходимия ток, за да работи нормално.
Върнете се в началото
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 17, 2009 13:49    Заглавие: Проблемът .. Отговорете с цитат

.. беше във външния диск-със собствено захранване е и нещо електрониката се прецака. Имам и 2.5 и те си работят безпроблемно, както и всякакви флашки. Ако на някого му трябва /кутия за HDDсъс захранване/-10 лв. Ще го пусна и в борсата.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети