|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vin_d Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 09, 2009 12:17 Заглавие: дистанционно за аларма.Помогнете,съвет. |
|
|
здр.от Търг.Венци съм,значи имам аларма,cobra 5933 номер под надписа 4B5933SSTA,немам ключ и дистанционо,казват,че се едно нямам аларма,та вапросите са ми;отворих кутията и и ключалката дет немам ключ остана на капака,одолу има потециометар/ключе/който с отверка се варти на вкл.,искл.,може би ми отпада смяната на ключалката с тва,има ли възожност за обознаване/набавяне/на дистанция,и можеш ли да ми кажете неква цена,др.,върти ма не иска да запали без кутията,а и последно има некакав 4ри цифрен код ли ко върху кутията,щампован с нагрети цифри.Мн.ще сам ви признателен,ако ми одговорите.
Последната промяна е направена от vin_d на Пон Мар 09, 2009 16:46; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 18:38 Заглавие: |
|
|
Това,че все едно нямаш аларма е абсолютно точно!И като не иска сега да запали, как е дошла до тук колата?Иди при някой майстор и за половин час ще се оправи паленето,а за още 2-3 може и нова аларма да ти монтира човекът  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 20:46 Заглавие: |
|
|
Ключалката има две функции които работят синхронно.
1. Вкл/Изкл алармата изцяло.
2. Активира/Деактивира блокировката на двигателя.
Дистанционните навремето се поръчваха на цени над 60$. Сега нямам идея какви са цените им но най-вероятно са даже по-високи.
Пълна безсмислица е да се купуват дистанционни за морално остаряла аларма в общ корпус. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|