Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

дистанционно за аларма.Помогнете,съвет.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vin_d
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 09, 2009 12:17    Заглавие: дистанционно за аларма.Помогнете,съвет. Отговорете с цитат

здр.от Търг.Венци съм,значи имам аларма,cobra 5933 номер под надписа 4B5933SSTA,немам ключ и дистанционо,казват,че се едно нямам аларма,та вапросите са ми;отворих кутията и и ключалката дет немам ключ остана на капака,одолу има потециометар/ключе/който с отверка се варти на вкл.,искл.,може би ми отпада смяната на ключалката с тва,има ли възожност за обознаване/набавяне/на дистанция,и можеш ли да ми кажете неква цена,др.,върти ма не иска да запали без кутията,а и последно има некакав 4ри цифрен код ли ко върху кутията,щампован с нагрети цифри.Мн.ще сам ви признателен,ако ми одговорите.

Последната промяна е направена от vin_d на Пон Мар 09, 2009 16:46; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Мар 10, 2009 18:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Това,че все едно нямаш аларма е абсолютно точно!И като не иска сега да запали, как е дошла до тук колата?Иди при някой майстор и за половин час ще се оправи паленето,а за още 2-3 може и нова аларма да ти монтира човекът Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nimi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 10, 2009 20:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Ключалката има две функции които работят синхронно.
1. Вкл/Изкл алармата изцяло.
2. Активира/Деактивира блокировката на двигателя.

Дистанционните навремето се поръчваха на цени над 60$. Сега нямам идея какви са цените им но най-вероятно са даже по-високи.

Пълна безсмислица е да се купуват дистанционни за морално остаряла аларма в общ корпус.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети