Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем със страничните бутони на Nokia N73

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ShikeraBoy
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Мар 10, 2009 15:16    Заглавие: Проблем със страничните бутони на Nokia N73 Отговорете с цитат

Здравейте,имам проблем с моята Н73.Страничните копчета които са за камерата и клиповете ми светят постоянно и чат пат се сещат да примигват и така ми бута батерията за ден.Съмняваме че има някаква повреда но не мога да установя каква е (съмняваме задния капак и батерията защото е от фалшивите)за това се обръщам към вас.По принцип когато се затвори капака на камера бутоните трябва да се загасят но не се гасят.Ще съм благодарен ако помогнете да установя от какво е проблема.

Прилагам и снимка за да добиете представа: http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/38bb4ed978f6f04307ad27effdce7a84/%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5000
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
morf
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 15:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако можеш, тествай с хубав капак. Може да не отчита, че е затворен.

Но пък ако е така, то и камерата би трябвало да работи и да показва само черно, заради капака.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети