| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:01 Заглавие: Самсунг - питане |
|
|
| Колеги здравейте имам един глупав въпрос - преди 2 год си събрах тв Самсунг 29 за мен - не се сещам какво е шасито но се влиза в сер режим с -дисплей-меню-муте- той е 2 видео входа - преди време единия се скапа но аз гледах на другия но днес като пуснеш видео или РС образа премята и криви все едно е със силно АРУ - това е само по ниска - през тунера няма проблем - след 30 мин чудене дали е от видеото или ТВ-то образа изчезна напълно - доколкото си спомням на това шаси има само една схема и ключовете за превключване AV/TV са в нея - та въпроса ми е има ли вероятност да не е от нея - Благодаря Ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stankov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:32 Заглавие: Re: Самсунг - питане |
|
|
| stiyan stoikov написа: | | Колеги здравейте имам един глупав въпрос - преди 2 год си събрах тв Самсунг 29 за мен - не се сещам какво е шасито но се влиза в сер режим с -дисплей-меню-муте- той е 2 видео входа - преди време единия се скапа но аз гледах на другия но днес като пуснеш видео или РС образа премята и криви все едно е със силно АРУ - това е само по ниска - през тунера няма проблем - след 30 мин чудене дали е от видеото или ТВ-то образа изчезна напълно - доколкото си спомням на това шаси има само една схема и ключовете за превключване AV/TV са в нея - та въпроса ми е има ли вероятност да не е от нея - Благодаря Ви предварително |
Несе чуди ако имаш я сменяи
по вч входа работи ли? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 14:37 Заглавие: |
|
|
| Колеги отворих ТВ-то - шаси KS3A- и е изпълнен с 3 чипа - SDA 5555-A015- MICRONAS MSP 3410D CS - MICRONAS VDP3112B C3 - но нямам уред под ръка така че нищо не правя ще го гледам утре но мисля че превключването е в VDP3112B дано на бъркам че като я гледам каква е |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 15:17 Заглавие: |
|
|
| Ключовете са във вдп-то.Това е системна повреда при тези тв.Колко народ пропищя при включване на видео от комп. |
|
|
 |
top serviz Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 21:26 Заглавие: |
|
|
| Проблема наистина е в VDP3112B . Другия път внимавай като включваш компа към него както казва bamze повечето проблеми идват от неправилно вкючване. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 22:01 Заглавие: |
|
|
| тв-out е непрекъснато включен от година и половина и не съм изключвал изобщо кабела - не знам как дефектира - по принцип намира ли се VDP-то |
|
|
 |
top serviz Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 22:17 Заглавие: |
|
|
| Явно тия шасита си имат тоя проблем . Наскоро един приятел от Благоевград ми казваше за същия проблем . Процесора се намира , но с доста разлики в цените - почти двойно. |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 8:21 Заглавие: |
|
|
проблема ти дошъл от там че компа ти е постоянно занулен а тв-то е с разделени маси. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
|