|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 15:20 Заглавие: Дъмп за Philips 32 PW 6315 шаси А10Е |
|
|
| Търся дъмп за Philips 32 PW 6315 шаси А10Е. Процесора е с програма А10 ED1 V1.0, паметта e M24C32W, видеото е TDA 8885H. Имам за 32 PW6515, ама не съм сигурен дали ще стане. За начало ще пробвам с празна памет, защото ТВ-то не се включва в работен режим винаги от мрежовия. Когато по някаква случайност се включи работи със запомнените програми, но се управлява само от бутоните на ТВ-то. Дистанционното не действа. Съмнява ме процесора, защото напрежението е нормално има генерации, ресета работи и това е. Ако някой има оригиналния запис моля да ми прати. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 16:20 Заглавие: Re: Дъмп за Philips 32 PW 6315 шаси А10Е |
|
|
| jivko написа: | | ....работи със запомнените програми, но се управлява само от бутоните на ТВ-то. Дистанционното не действа. ..... |
EEPROM-a няма отношение към подобен проблем.
Търси си хардуерния проблем. |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 19:20 Заглавие: |
|
|
| Не е от паметта,смених я с празна , но записах и оригиналната. Нямам процесор за смяна, а съмненията клонят натам. Прилагам запис на паметта. Ако имате идеи може да ги споделите. Направих и термична терапия на процесора, презапоих го, и пак нищо. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|