| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 19:32 Заглавие: Може ли да се възстанови информация от изтрита карта |
|
|
| Моята възлюбена току що изтри по грешка всички снимки от картата на фотоапарата и сега в къщи не се стои. Има ли начин да се възстанови информацията? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 19:43 Заглавие: |
|
|
Ако е с FAT файлова система т.е. ако се отваря под уиндоус като преносим диск, може да се пробва с някаква програма от сорта на Acronis Recovery. Например: http://www.easeus.com/download.htm |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 19:54 Заглавие: |
|
|
Има много програми и шанса е голям, но докато не се откажеш или не успееш, не я слагай във фотоапарата. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 20:47 Заглавие: |
|
|
| Фотоапарата е Sony и тя ги изтърка както си е картата на апарата - от менюто на апарата, не през компютъра. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 21:03 Заглавие: |
|
|
| Нямаш ли четец за компютър? Ако не може да се свърже самия апарат към комп-а и да се отвори картата като преносим диск, ще трябва да си вземеш един четец на usb за 15-20 лв. и по-добре не я ползвай, иначе ще се затрият тотално. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 21:17 Заглавие: |
|
|
Има много добра програма, възстанових всичко на 4Gb карта, в момента не я намирам на тоя комп. Cardrecovery, или нещо такова беше. Ще я кача утре в обменника. Не бързай. Може да е форматирана картата, и пак вади снимки. Но не знам, ако е снимано отгоре как са нещата? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 22:09 Заглавие: |
|
|
Допуснах, че не е желателно да се използва и мисля, че хванах нещата в ""подходящия"" момент - жената, след като снимала на тържеството на малкия в детската градина, решила да "приготви" (за какво ли, след като имаше сума място на картата ) апарата за рожденния ден на щерката, който е днес, и разбрахте какъв е резултата. Появих се точно след натискането на бутона за окончателно изтриване. След това изключих апарата, и се заех с деловата част на купона, а именно - потготовка за хапване, пийване и да видя дечурлигата, че напоследък често се прибирам доста късно и този момент ми се губи
P.S. Пък и днес цял ден съм на филийка хляб с горчица ... не, че нямам нужда от малко сваляне на килограмите  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 9:07 Заглавие: |
|
|
CardRecovery _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 21:33 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, ще пробвам. |
|