|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nostragaros Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 10:28 Заглавие: Проблем с чисто нов хладилник Gorenje RF6324W |
|
|
Здравейте,
Имам проблем с нов хладилник Gorenje - обледява се хладилната част. Доставиха ми го към 17:30 в Петък (13.03.) и го пуснах 18:00 в Събота (защото ми казаха че трябва да стои в покой поне 3 часа преди да се пусне, а и бях чувал за по- дълъг срок). След един час забелязах че в горната част на стената има ледени капчици, а в момента половината стена е покрита със слой лед и скреж (интересно е че в камерата няма никакъв лед). Обадихме се в сервиза, който обслужва фирмата, от която го закупихме със семейството ми, и от там ни казаха че е нормално и "да сме си отваряли очите като сме го купували".
(За сравнение - 30 години бяхме с хладилник Phillips и преди 6 месеца започна да се получава обледяване във хладилната част поради някакъв пробив и/или изтичане на фреона. Хладилника още работи но много шуми и компресора му не спира да работи.)
Огледах уплътнението на вратата на горението, да не би да влиза въздух, но ми изглежда наред.
Моля ви, кажете нормално ли е да има такова обледяване и ако не е какво мога да направя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|