| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
akcioner Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 10:32 Заглавие: Свързване на термопредпазител в садвич-тостер ELITE |
|
|
Здравейте!
Тостера спря да работи. Отворих го и се оказа че термопредпазителя е на парчета. Беше за 250 градуса. В магазина имаше за 240 - взех, но човека ми каза че има значение как се свързва. Горе долу изглежда като този тук : http://www.ekom-bg.com/pics/img3632_big.jpg
Та въпроса ми е има ли значение кой край на термобушона е свързан към консуматора и кой към контакта?
Извинявам се за лаишките обяснения и благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 10:34 Заглавие: |
|
|
| Не. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 10:46 Заглавие: |
|
|
| По важното е да е електрически изолиран, а термично свързан с металната плоча която се нагрява! |
|
|
 |
akcioner Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 11:01 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съдействието!
Има някакви означения на него /както и на изгорелия/ и се опасявах да не го свържа погрешно.
Иначе ще го поставя в "изолационните маркучета"/не знам как се казват/ в който беше и предишния, а за плочата са захваща със скоба. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 11:17 Заглавие: |
|
|
И не го барай с поялник защото ще прекъсне само с клеми. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 22:25 Заглавие: |
|
|
С поялник няма проблеми..............просто ги завърти двете жици и после с клещи отведи температурата и в момента на "отвеждане на T",запоявай спокойно...Е ,не десет минути...... . _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
|