|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 8:04 Заглавие: 59201P |
|
|
| Колеги,нужен ми е дейташийта на една интегрална схема М59201Р за електронно запалване на мотоциклет Кавазаки-500 кубика-двуцилиндров.Моториста е паднал и платката е счупена на две,а единя интеграл е скършен и не става.Не можах да намеря в Гугъла данни за него.Двуредов е с 16 пина,производство на Митсубиши.Благодаря в аванс на всеки отзовал се. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 9:04 Заглавие: |
|
|
Я напиши пак в google M59201P,но нека този път са на латиница.
И си оправи заглавието. _________________ Димитър |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 9:35 Заглавие: M59201 |
|
|
| Дима,писал съм в Гутъла на латиница,но пак нищо не намирам.А заглавието съм сбъркал,щото съм избързал с писането при премираване от кирилица на латиница-често ми се случва,за което се извинявам,но не знам как да го поправя.Ако обичаш-сподели.Ако пък имаш инфото за интеграла-много ще ми помогнеш.Благодаря. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 10:49 Заглавие: |
|
|
Никой нищо не е длъжен да ти споделя при положение че как се коригира заглавие,как се коригира пост,как се изписват абревиатури на елементи,на какъв език,как се оформя заглавие на тема и т.н. и т.н. го има писано по 50 пъти сигурно из стикнатите теми.
Ама няма кой да благоволи да прочете.
Ама нали трябва да има някой,който е "вечно неразбрал".
Или поне се прави на такъв.Щото специално за тебе съм сигурен че е последното.
А и е хубаво да се прави разлика между някой който веднъж-дваж нещо не е разбрал/не знае от правилата и някой който системно кара през просото и се прави на "ударен с мокър парцал".
Ай сектир!Както аз могат да ми се изчекнат ръцете да пиша и да повтарям едни и същи неща из всяка стикната тема и да ти правя едни и същи забележки,така можеш и ти да блоговолиш да прочетеш стикнатите теми и да ги спазваш!Само с пищене по другите форуми колко сме лоши-не става  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|