|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hristo Dimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 11:07 Заглавие: Помощ с оптрон |
|
|
Здравейте, нов съм тук и не съм сигурен дали тук е мястото, където мога да пиша по темата, и ако е така се извинявам.
Имам следния проблем. Когато включа компютъра към система за домашно кино, се получава брум. Посъветваха ме първоначално да си взема трансформатор 220/220 за галваничното разделяне. И понеже знам, че във старите руски телевизори имаше такива се поразрових, но не открих такива. Реших да си купя такъв, но друг приятел ме посъветва да взема оптрон. Каза, че прави по-добро галванично разделяне и обира всички вибрации. Разбрах, че е и по-евтин. Въпросът ми е кое от двете да взема, трансформатор или оптрон. Да поясня само. Ако трябва да взимам оптрон ще трябва да е по мощен ( поне 2 или 3 светодиода ), понеже съм свързал компютър с DVD система и LCD телевизор.
Очаквам обективно мнение от вас, понеже виждам, че сте специалисти.
Благодаря за вниманието. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|