|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 18:04 Заглавие: Тема на тема общи приказаки в раздел общи приказки ... |
|
|
Моля да не я заключвате и да не я триете: за темата става дума Темата е с подходящо заглавие в подходящ раздел - поне така мисля
Не мисля, че предпоследната ми тема трябваше да бъде заключена, но да кажем, че не съм спазил правилата и затова пуснах нова в правилния раздел, тъй като старата не бе изчерпана. Пускайки нова, тя пък бе заличена. Дето му се вика, който си има права, си ги има...
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=51075&topicshow=Търся%20един%20учебник%20на%20руски%20език
Благодаря на nobodyshadow за отзива, но това е учебника, а на мен ми трябва ръководството. Ако някой от модераторите реши, че отново съм в грешка, моля без критики. По-добре затрийте и тази тема. Няма повече да питам по този въпрос  _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 18:30 Заглавие: |
|
|
Знаеш ли че сериозно почва да ми писва от тебе-щото подобни рипания срещу модератори специално на тебе не са ти за сефте.
| Цитат: | | Не мисля, че предпоследната ми тема трябваше да бъде заключена |
Кактво мислиш или не мислиш слабо ме вълнува.
| Цитат: | | Пускайки нова, тя пък бе заличена. |
Първата тема аз съм ти я преместил там.Защо-ето заради [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=44200&topicshow=Преди%20да%20пуснете%20тема%20се%20уверете%20че%20мейла%20ви%20е%20видим!]ТОВА[/URL]-правило което важи за всички теми в които някой иска да му бъде пратена някаква документация.И което ни се изчекнаха ръцете да го повтаряме и го има писано не знам колко си пъти.
В началото темата ти не беше заключена.След като обаче никой не се съобрази с това което стърчи горе и е стикнато-"Моля не отговаряйте на теми,които са преместени тук"-се принудих и да я заключа.
Пак да напомня-Модераторското кошче служи за да може пусналия темата да си я откоригира.То не служи за да се продължава дискусията в него,необезпокоявани от модераторите
Така че ако има някой на който да се сърдиш защо темата ти е заключена-това не са модераторите,а този който ти е писал в темата.
Втората тема не съм ти я трил аз.Но е хубаво да се замислиш щом едната тема ти е в коша,а другата ти е изчезнала скоропостижно-и да си кажеш "явно нещо съм в грешка".И съответо да зачетеш правилата на форума.
Е разбира се далеч по-лесно е да се отвори поредната тема коментар,колко лоши са всички модератори тук.
Смятам че знаеш че публичните коментари на действия на модератори в този форум са забранени и за това отнасяш една седмица почивка от форума. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 22:04 Заглавие: |
|
|
Втората аз я изтрих заради дублиране. Като има тема в кошчето се отстраняват причините, заради което е там, а не се пуска нова. Ако е заключена - P.M. до модератор. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|