| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apisabvgd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 21:09 Заглавие: Tърся малко флексче |
|
|
| Та търся малко флексче от тея малките дет ги има по клипчетата в нета с големина като на отверка!Немога да намеря никъде в нета ако някой може да ми даде линк или да ми каже къде в София ги има и колко пара са!И така като питам и ел отверка къде се продава търся една на Black & Decker за 35-40лв чисто нова била може и някаква друга,но пак за тия пари някъде!Мерси предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 22:23 Заглавие: |
|
|
За 100 кинта някъде има на Skil. До 25000 оборота. С гъвкав вал. Кеф ти дискче за рязане, кеф за шалйфане, кеф за полиране. Консумативи се купуват от зъботехниците и зъболекарите. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
dobrix Активен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 23:17 Заглавие: |
|
|
ходих до двата метро магазина в София,Практикер и Бриколаж и не си купих,причини:в Метро не бяха чували за такова нещо и няма в Практикер и Бриколаж най-евтиното е 69лв!Четох насам натам за някакви по 20-30лв без никаква окомплектовка и такива търся,комплекта ще го купя после!Всеки казва че си е взел от Метро или Бриколаж за 30лв,а то такива няма!Та кажете ми къде да намеря такива китайчета!Мерси за отговорите до сега! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 7:00 Заглавие: |
|
|
| Зависи какво ще режеш ,ако е за шини на платки -виж в Конрад имаше моторчета с патронник по 6-10 лева ,е не са много мощни ,но за дреболии стават ,дупки до 2мм ,шлайфане такива неща . Ако им намериш циркулярче или дискче -стават и за рязане на малки неща . |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 8:44 Заглавие: |
|
|
Верно, че съм стиснат по душа, ама това не мога да го разбера. Загубил си 3-4 часа в разходки. Похарчил си една туба бензин. И не си купил за 69 лева? Защото трябва да е за 30. Честно казано, за 30 не съм виждал. Другото. Това с окомплектовката после си е жива заблуда. После ще дадеш 69 лева само за гъвкав вал. Защото по толкова вървят. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 10:01 Заглавие: |
|
|
| Аз си купих от Метро за 39 лв преди година (или повече). |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 14:58 Заглавие: |
|
|
Можеш да си поръчаш и онлайн, например от британския ИБей. Но пак няма да го докараш до 30 лева -- по-близо ще е до 60-70 цената. _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 17:19 Заглавие: |
|
|
номера е че живея близо и до метро и бриколаж и практикер в София смисъл на по 10,3 и 5 минути пеш!И затова обикалях!По форумите всеки се хвали че е купил за 25лв от метро за 35 от бриколаж ама явно са били на промоция защото такива няма и така,а иначе намерих един френд в Евромастър и ше ми земе от там на райдер като на колегата с некфа отстъпка и така!Иначе егати разправията за някаква машинка и все пак ще свърши доста работа!Мерси за отговорите на всички! |
|
|
 |
|