| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 19:08 Заглавие: Откъде мога да си взема строшен ламинатод ТСМ? |
|
|
Къде са им складовете на ТСМ дето съхраняват дефектната стока, има приятели дето от там са взимали какво ли не на символични цени, трябва ми ламинатор за врътката с ЮЛП метода за платки. Така и така ще го троша, защо да не си взема директно строшен на съответната за състоянието му цена?
Благодаря предварително на отзовалите се! _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 14:35 Заглавие: Re: Откъде мога да си взема строшен ламинатод ТСМ? |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | има приятели дето от там са взимали какво ли не на символични цени |
Сигурен съм, че щом имаш такива приятели, няма да е проблем да попиташ тях  _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 16:06 Заглавие: |
|
|
Проблема е че е от Хасково, не от София, а там склада не мога да намеря къде го преместиха  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
chwor Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 05, 2009 19:01 Заглавие: |
|
|
Складовете на ф-мата(KEV) внасяща TCM, Medion и т.н и с най ниските цени са в Пловдив. В София има само 2 магазина и там работещ ламинатор е около 20лв(когато уцелиш да имат в наличност).
Имаше едни складове в Хаджи Димитър, на някакви мисля че араби, но там е невероятен битак и боклуците обикновено са на по-високи цени от на КЕВ. |
|
|
 |
|