| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 21:37 Заглавие: lubek cc20-проблем |
|
|
здравейте на всички значи проблема е такъв-донесоха ми радиото за разкодиране.мислех да го почвам с калкулатора но беше на"---"отворих го и видях че eeprom-aе свалян многократно чак бяха хвръкнали дирите.разбира се дъмпа не беше в ред както и предполагах.програмирах го и радиото се отключи-НО-значи като натисна"^"да търси автоматично мръдва само 100кНz на дисплея и до там.в говорителите се чуват само осцилации от процесора когато натисна бутоните за търсене.касетофона свири.някой мойе ли да ме светне на каде са нещата.благодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
Здревей bai_tishan, щом е бъркано толкова, много вероятно е да има някъде късо или прекъснала писта. Предполагам че си сложил точния дъмп. Ако не - пиши ми да ти изпратя . За тово радио по принцип има доста инфо. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 22:21 Заглавие: |
|
|
| dobri дъмпа е точен-имам доста за този модел и всички съм ги ползвал не един път.проблема не е в дъмпа а нещо около процесора мисля щото се чува такта на генератора в колоните.донесоха ми го тази вечер малко преди да се прибера и нямах много време да го поровя по внимателно.утре ще видя какво ще направя. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 11:52 Заглавие: |
|
|
| По скоро е повредено тунерчето. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 22:26 Заглавие: |
|
|
stoy_40 близо си.още сутринта като отидох го оправих."колегата"дето се е мъчил да го разкодира е гръмнал v2050-вс337-стабилизатор който захранва ам/fm тунера.и преди съм имал такъв дефект но кой да се сети благодаря за отговорите по темата  |
|
|
 |
|