|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
golemiga6ti Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 05, 2009 21:37 Заглавие: audi chorus grundic съвместимост със jvc ch-x350 cd changer |
|
|
Здравейте!
Имам радио касетофон за кола audi chorus производство на grundig, и сега ми попадна jvc ch-x350 cd changer.
Въпроса ми е възможно ли е да се свържат едно с друго, като се има в предвид че кабелите не са съвместими с конекторите. Не е проблем да отрежа кабела на jvc-то, и да го запоя в касетофона, но на схемите дето намерих из нета на jvc-то има означения на буксите
1-BUS SI/SO
2-BUS SCK
3-CONT+B
4-CH.L
5-GND
6-CH.R
7-+B
8-GND
а на касетофона сътветно,
13- CDC DATA IN
14- CDC DATA OUT
15- CDC CLOCK
16- +12V
17- +12V CD
18- GND
19- CD IN L
20- CD IN R
кое с кое да свържа, за ляв и десен канал и масите са ми ясни, но останалите не. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 9:32 Заглавие: |
|
|
Няма да стане.С думи прости-говорят си на различни езици и няма да се разберат.Портокола е различен и няма съвместимост. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
golemiga6ti Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 21:29 Заглавие: |
|
|
Лошо, значи трябва едното от двете да сменям.
Благодаря! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|