Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за разпознаване на касетофон за кола

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 0:04    Заглавие: Помощ за разпознаване на касетофон за кола Отговорете с цитат

Колеги, закъсах с произхода на едно касетофонче за кола - слагам линка ако някой знае модел марка нека пише. Arrow

http://store3.data.bg/cdi/Audio/Unknow%20Auto%20Audio/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 0:57    Заглавие: Re: Помощ за разпознаване на касетофон за кола Отговорете с цитат

cdi написа:
Колеги, закъсах с произхода на едно касетофонче за кола - слагам линка ако някой знае модел марка нека пише. Arrow

http://store3.data.bg/cdi/Audio/Unknow%20Auto%20Audio/

Че то си пише марката и модела на него. Какво още искаш да научиш за него? Иначе наистина е уникат, аз лично за първи път виждам такова радио, макар да ремонтирам аудиотехника над 25 години.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 1:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз също не съм виждал такова досега, в интернет поне ненамерих нищо - процесор LC7230-8221.
някой процесори от този род използват външна памет 93C46 но тук неоткрих нищо подобно на памет. Според колеги незнам кои са - касетофона бил за разкодиране а аз като го пусна няма ни вопъл ни стон само дето си има една гола подсветка на дисплея. Захранване на процесора има, генерации на кварца също.
Върнете се в началото
Dobri
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 23:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Правих такъв екземпляр преди около половин година. До колкото си спомням имаше проблеми с бутоните, но от код нямаше и следа. Мисля че изобщо не е кодирано. Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 3:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobri написа:
Правих такъв екземпляр преди около половин година. До колкото си спомням имаше проблеми с бутоните, но от код нямаше и следа. Мисля че изобщо не е кодирано. Shocked

И аз съм на същото мнение за кода.
Приключвам темата - просто няма смисъл от ремонт а проца най вероятно си е заминал.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети