| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cdi Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 0:57 Заглавие: Re: Помощ за разпознаване на касетофон за кола |
|
|
Че то си пише марката и модела на него. Какво още искаш да научиш за него? Иначе наистина е уникат, аз лично за първи път виждам такова радио, макар да ремонтирам аудиотехника над 25 години. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 1:09 Заглавие: |
|
|
Аз също не съм виждал такова досега, в интернет поне ненамерих нищо - процесор LC7230-8221.
някой процесори от този род използват външна памет 93C46 но тук неоткрих нищо подобно на памет. Според колеги незнам кои са - касетофона бил за разкодиране а аз като го пусна няма ни вопъл ни стон само дето си има една гола подсветка на дисплея. Захранване на процесора има, генерации на кварца също. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 23:05 Заглавие: |
|
|
Правих такъв екземпляр преди около половин година. До колкото си спомням имаше проблеми с бутоните, но от код нямаше и следа. Мисля че изобщо не е кодирано.  |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 3:03 Заглавие: |
|
|
| Dobri написа: | Правих такъв екземпляр преди около половин година. До колкото си спомням имаше проблеми с бутоните, но от код нямаше и следа. Мисля че изобщо не е кодирано.  |
И аз съм на същото мнение за кода.
Приключвам темата - просто няма смисъл от ремонт а проца най вероятно си е заминал. |
|
|
 |
|