| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nerazzurri1908 Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 18:22 Заглавие: |
|
|
Само не казвай че е някое висше учебно заведение.
Тоя тъпизъм се решава със закона на ом и Кирхов. По просто нема накъде, за това без да се задълбочава човек в писаниците ти .... требва да си се справил  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 18:29 Заглавие: |
|
|
баш в ТУ-София ама аз не см от най-ученолюбивите студенти, та имам поправка утре и сега се кривя първо над елементарните работи после ще гледам по-сложните, но искам 3, не повече. благодаря за бързия отговор, също така някакви съвсем елементарни грешки, ако има ще е добре да се поправят, че даскала е бая взискателен и всеки път си мислех, че съм го взел този изпит, а той се ме къса ... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 18:30 Заглавие: |
|
|
RM, май си гледал само втората страница и верно не си се задълбочавал  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 18:36 Заглавие: |
|
|
| а да попитам крайният отговор там, където е сбора на стационарната и на свободната съставка е^-20t, трябва ли да се преобразува нещо? в смисъл това като краен отговор добре ли е? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 18:40 Заглавие: |
|
|
| А аз мисля, че не е лошо да пообясниш малко повече условието на самата задачка щото доста от нас бая отдавна са решавали подобни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 18:51 Заглавие: |
|
|
по принцип даскала ни дава листче, със схемата както съм я снимал. дадените съпротивления и стойностите на бобината/кондензатора. и i3(t)=? та предполагам под условието ще е нещо от сорта на: да се определи токът през бобината? незнам .. и аз незнам кво иска да каже това се води най-елементарната задачка. при по-сложните напрежението не е константа и там има вече конкретни въпроси от сорта на "да се определи токът през бобината, ако ключът s се затваря в момента, в който токът през нея преминава през своята положителна максимална стойност." |
|
|
 |
|