| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 12:44 Заглавие: Отдалечено управление на компютър |
|
|
Ако на някой му потрябва да управлява работния комп от къщи или обратно - ето един сайт, от който се сваля малка програмка и след това нещата се поемат от Web- базирана безплатна услуга - ShowMyPC
И да кажа от опит - работи много добре. Не че няма и други, ама тая ми допадна... _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 17:47 Заглавие: |
|
|
За каква операционна система говорим ?
Ако е за XP и ако е Pro аз предпочитам Remote desktop ( Terminal service) и ако нямаш реален адрес на съответния компютър си инсталираш hamachi ( за по-лесно разбира се ) иначе може да си пуснеш един OpenVPN и готово
Предимствата на Remote Desktop ( За 32битовата версия само, може да пачнеш termsrv.sys и за да може > 1 човек едновременно да се логват отдаличено на този компютър )
Има и други като RealVNC например ( но са по несигурни). Или безплатната версия UtraVNC.
За Vista също са валидни горните писания  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 18:25 Заглавие: |
|
|
Тая работи и при Vista, и освен това връзката става през някакъв сървър, за другите не че знам как е. Иначе харесвам RAdmin, но съм я ползвал само по локална мрежа, за през Internet не знам как е като работа. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 19:04 Заглавие: |
|
|
www.teamviewer.com
На клиентския натискаш Join session, на другия теглиш програмата _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Апр 17, 2009 0:30 Заглавие: |
|
|
Последното предложение го ползвам от доста време и съм супер доволен имам 6 сервера на 2003.. работи отлично  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 17, 2009 1:32 Заглавие: |
|
|
| А защо не си ползваш Terminal Server на 2003? |
|