Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TELEFUNKEN FS430V не избира програми

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 11:10    Заглавие: TELEFUNKEN FS430V не избира програми Отговорете с цитат

Привет колеги.Миналата събота с помоща на Коце който ми изпрати схема на захранването го направих .Смених и ТДА8178 с ТДА8170 по метода на Схематик и по метода на Бойко му оправих линиите на обратния ход в горния край на екрана.Сега имам проблем с избирането на програмите.На панела отпред има 10 бутона.Първия има нарисуван говорител в червен цвят и с натискането му влизам в меню с което мога да избера звука високи ниски стерио моно. С втория бутон едно зелено квадратче влизам в меню за яркост контраст цвят формат 16/9. С третия бутон на който пише буквата Р като го натисна ми изписва 01 СН 12 до 10 СС12 със следващото натискане изписва 11 СН до 20 СН и така след всяко следващо натискане стигам до 60 и почва пак от начало.Показва това което е било запомнено до сега и по никакъв начин не мога да избера нови програми.Не ми се вярва да е заключен но не съм и много сигурен в това защото пък сменям каналите надолу нагоре звука се усилва до края и се намаля. Процесора е ST6395B1/NX памет не намерих по шасито Има телетекс Шасито е ICC8626 и 817А това е написано на него. Или пък аз нещо бъркам с начина на избиране .Очаквам идеи... Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 11:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Стана колеги стана.Оказа се че бутона Р трябва да го държа натиснат докато ми изтръпне пръста .Гледах по часовника точно 20 секунди трябва да го държа натиснат.Всичко вече ОК.Закривам темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети