| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
xameleon Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:11 Заглавие: цъкане при пускане на захранване за ПК |
|
|
издава странно цъкване при пускане и захранването на червения кабел на захранващия кабел е 0 волта, а на жълтия е 5
П.П. И не мога да разбера кой ми изтри темата от форума, пречи ли ви или какво? не се случва за първи път. някакво обяснения ще ми даде ли някой |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:15 Заглавие: |
|
|
За да не се случи и с тази тема същото си я оправи според указанията.
И според теб какво трябва да има на жълтия кабел.
Моето лично мнение е да не се опитваш да го ремонтираш а да си вземеш ново. Все пак цената им е прилична (говоря за евтините, а съм виждал и какви поразии правят и скъпите от по над 100лв които са). |
|
|
 |
xameleon Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:21 Заглавие: |
|
|
ами на жълтия трябва да е 12, на червените 5, на сивия 5, на лилавия 5, на оранжевите 3.3
не знам какво й има на темата и не мога да разбера тея изисквания толкова какво специфично имат, ама по тоя начин си губите потребителите, а има достатъчно други форуми където да се попита и да не изтрият темата на някой потребител заради задаването на един въпрос |
|
|
 |
xameleon Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:25 Заглавие: |
|
|
| ами не искам да го сменям с друго, защото захранването ми е хубаво и искам да си го оправя. не ми се дават луди пари за захранване, при положение че мога да го отремонтирам с 10 пъти по-малко пари |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:27 Заглавие: |
|
|
Като не ти харесват правилата на форума-просто се разкарай.
Даже смятам да ти помогна.
Аре чезвай!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|