Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

цъкане при пускане на захранване за ПК

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
xameleon
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:11    Заглавие: цъкане при пускане на захранване за ПК Отговорете с цитат

издава странно цъкване при пускане и захранването на червения кабел на захранващия кабел е 0 волта, а на жълтия е 5

П.П. И не мога да разбера кой ми изтри темата от форума, пречи ли ви или какво? не се случва за първи път. някакво обяснения ще ми даде ли някой
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
iwkom
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Чирпан

МнениеПуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:15    Заглавие: Отговорете с цитат

За да не се случи и с тази тема същото си я оправи според указанията.
И според теб какво трябва да има на жълтия кабел.
Моето лично мнение е да не се опитваш да го ремонтираш а да си вземеш ново. Все пак цената им е прилична (говоря за евтините, а съм виждал и какви поразии правят и скъпите от по над 100лв които са).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
xameleon
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:21    Заглавие: Отговорете с цитат

ами на жълтия трябва да е 12, на червените 5, на сивия 5, на лилавия 5, на оранжевите 3.3
не знам какво й има на темата и не мога да разбера тея изисквания толкова какво специфично имат, ама по тоя начин си губите потребителите, а има достатъчно други форуми където да се попита и да не изтрият темата на някой потребител заради задаването на един въпрос
Върнете се в началото
xameleon
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:25    Заглавие: Отговорете с цитат

ами не искам да го сменям с друго, защото захранването ми е хубаво и искам да си го оправя. не ми се дават луди пари за захранване, при положение че мога да го отремонтирам с 10 пъти по-малко пари
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 26, 2009 16:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Като не ти харесват правилата на форума-просто се разкарай.
Даже смятам да ти помогна. Evil or Very Mad
Аре чезвай! Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети