| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 23:24 Заглавие: Емулатор на дисплей |
|
|
Здравейте колеги.Някой пробвал ли е тази схема и има ли някакви тънкости,че искам утре да я направя?Ако някой желае да помогне.Имам вече няколко касетофона и не успявам да въведа кода без дисплей.Много е кофти на сляпо.Като пример:Grundig SC303C;Blaupunkt CAR300D.....Даже за втория имам оригиналния код с книжката,но сигурно започва въвеждането от 0 а аз мислех,че е от 1 и най вероятно го блокирах-незнам.Правих опити както е описано,но така и не тръгна.
http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=14454 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 8:29 Заглавие: |
|
|
Това го ползвам от години.Работи ,но е малко бъгаво.Трябва да се натиска F10 F11 за да сменя показанията.На 2000 не съм го пробвал.Единият ми комп е с 98 и го ползавам на него.Вижда всички от серияата Philips,Grundig.Blaupunkt,VDO.Имам и дисплей от OPEL,но все поще го ползвам по някога. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 8:24 Заглавие: |
|
|
| Не знам колега мен ако питаш по добре си купи един дисплей от Опел струва около 5лв на моргата свържи си го на оригинален куплонг и си патрон много по удобно е за ремонт а тези дисплей емулатори са много бъгави. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 8:46 Заглавие: |
|
|
Може и така да направя въпреки,че купих някой части вече ама все не остава време да го почна.
Сори ама 30 лв няма да дам за някакво единично дисплейче.Имало и от 3 части-за него изобщо не посмях да попитам.За момент си помислих,че съм в магазин.Ще правя емулатора то се е видяло. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 0:01 Заглавие: |
|
|
Направих го ама наистина е много бъгав.Все пак върши някаква работа. Блаупункта свири вече а с грундика ще има още работа явно.Ползвах друга схема с 4 транзистора.
 |
|
|
 |
cprog Нов потребител

|
|
|
 |
|