| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 10:18 Заглавие: RQ програмка за цветния код на резистори |
|
|
Имам картинки с цветния код, имам и линк към сайт, в който като се въведат цветовете дава стойностите, но имах и една програмка, която правеше същото дори и ако няма интернет. Обаче съм я загубил, а преинсталирах компютъра. Ако някой я има нека ми я прати. Мерси предварително. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 10:26 Заглавие: |
|
|
| Примерно? |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 10:27 Заглавие: |
|
|
| Ето една (прикачената). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 10:42 Заглавие: |
|
|
Не беше нито една от двете, ама стават, благодаря! _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 10:43 Заглавие: |
|
|
| И от мен една. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 11:24 Заглавие: |
|
|
Никога не съм разчитал на подобни програми-да ровя,да търся,да щракам...Знам ги кодовете наизуст-ако седнеш и погледаш табличката 10 минути и ти ще ги научиш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 12:20 Заглавие: |
|
|
От отдавна работя с нея, предимно от едно календарче, а и съм си напечатил, но не я запомням, нещо акъла ми не го приема това разчитам на писан документ... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 13:23 Заглавие: |
|
|
Имам една джава програма която се инсталира в мобилния телефон и е много удобна понеже винаги е в джоба.
Имам още една интересна която е калкулатор по сериен номер за блаупункт авторадио. Ако имате интерес ще ги издиря и кача |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 13:24 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | ...Знам ги кодовете наизуст... |
От къф па зор трябва наизуст да се знае нащо повече и различно от Отче Наш? Примерно... Само да си затормозява човек мозъка. Ми мен, като ме спре катаджия и ме пита за номера на колата, слизам, гледам и докладвам. Стремя се да помня събития и процеси, не факти. Фактите си ги има написани и е достатъчно да помниш къде да се търсят. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 13:40 Заглавие: |
|
|
| Имах някъде и сканирана таблицата за съпротивления, кондензатори и за индуктивности от календарче или от някакво списание, обработено като за качване и на gsm, ама сега не я намирам. Ако я намеря, ще я кача и нея. |
|
|
 |
|