| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 20:48 Заглавие: Трябва ми схема на микрофонен предусилвател |
|
|
И да поясня: - това е за компютъра ми, понеже с различни и изпробвани като ОК на други компютри микрофони, та тия при мен дават "слаб" сигнал. Е ако говоря много отблизо и силно, ме чуват, но би трябвало да е по- висока чувствителността.
П.С. Опитвал съм всякакви настройки, не е от тях, поне така мисля, де...
Та съм решил да оправя нещата чрез усилване на сигнала...
П.П.С. - същата работа е и при включване към предния панел. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 21:02 Заглавие: |
|
|
| Каква е звуковата? Някои звукови имат в разширените настройки за запис отметка за включване и изключване на вградения предусилвател и дето са споделен линеен и микрофонен вход, а други имат за промяна на коефициента на усилване с xx dB. Взависимост от използвания микрофон, ако е електретен (кондензаторен), тогава няма как без предусилвател. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 21:08 Заглавие: |
|
|
Ето какво дава Everest:
Не намерих такива настройки и според мен не дава някакво напрежение за захранване, ама не съм и мерил.
А, Еврика - задействах разширените настройки и се оправи - аз знам за тях, но очаквах да ги има в "Audio Input" а те били в "Audio Output" - мерси за насоката, а аз щях да слагам предусилвател!  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 21:15 Заглавие: |
|
|
Това включи ли го ? Аха преварил си ме !
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 21:19 Заглавие: |
|
|
Да, точно това включих сега и се оправи, но очаквах да го има в "audio input" и като не го намерих там помислих, че при това дъно я няма тая функция. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|