|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hollymann Нов потребител

Регистриран на: 12 Авг 2006 Мнения: 11 Местожителство: пазарджик/софия
|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 11:26 Заглавие: субуферна с-ма Genius 5.1 5000 проблем със звука |
|
|
| Здравейте имам проблем със субуферна с-ма Genius 5.1 5000.Преди месец гръмна усивателя на субуфера изпълнен с ис тда7294.Носил съм го в 3 сервиза но ми отказаха да го ремонтират.Гаранция няма защото е купен от Чехия.Само единия ми каза ,че е влязло променливо напрежение.Започнах ремонта подмених ис,диодите и кондензаторите на двете стъпала.Включих го и тръгна само субуфера.Проверих за входен сигнал напрежение и всичко останало има ги но не работи.Целия усилвател е с двуполярно захранване.Изключих захранването на усилвателя за колоните и се случи нещо много странно,при обратното му включване гръмнаха интегралите тда7269а общо 3 на брой за колоните.Подмених и тях но нищо.Не съм сигурен само за транисторите,има 3 c945 да не би някой от тях да е свършил. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|