| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Aleks_bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 20:17 Заглавие: TOUCH-ON SWITCH |
|
|
Здравейте имам една лампа, която се включва на три степени чрез пипане.Сигурно ги знаете. Искам да си направя още такива схеми(платки),като тази която имам но има само един елемент дето не го разбрах какъв е.Една интегрална схема 8pin. - HT7713B търсих я в google, но не я намерих.Ако някой знае какво представлява нека да сподели.Също така търсих и рдуги видове схеми на работа при допир, но не намерих. и затова си играх да прекопирам мойта.: http://img142.imageshack.us/img142/4100/touchonswitch.png
и ако намеря тази ИС по магазините ще си направя платката.Ако някой има схема само с включване и изключване при допир, нека да я сподели или ако има из интернет да качи линковете ня подобни схеми, защото аз не намерих в интернет. Благодаря ви за вниманието
Последната промяна е направена от Aleks_bg на Пет Май 01, 2009 20:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 20:20 Заглавие: |
|
|
Тая "схема " ще я намериш ама друг път.
Вероятно е PIC12C508 - китайски клонинг. Ще трябва и малка програмка вътре.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 20:43 Заглавие: |
|
|
| Въпросната схемичка е на Holtek и няма нищо общо с програмируем контролер, а си е точно специализиран Touch dimmer. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 8:21 Заглавие: |
|
|
| SLB0587 на Сименс също върши работа ,но цената и е доста дебела ,поне тази в ESHOP ! |
|
|
 |
Aleks_bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 07, 2009 21:57 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за схемата. Днес след училище обиколих 4 магазина и за жалост нямаха такова животно HT7713B.Бъобще под това име не излизало нищо ми казаха т.е. че няма такава схема.Имали вероятност да се продава някоя,която би ми свършила работа-за дадената схема, защото вече си направих платка и ако не намеря схемата ще остане напразно всичко. Благодаря отново |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 0:39 Заглавие: |
|
|
Аз много чипове съм търсил от серията HT ..... и нищо.Иначе имат много интересни интегралки  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|