Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схеми за BeoVision 1 на Bang&Oluvsen

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jo00bg
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 9:03    Заглавие: Търся схеми за BeoVision 1 на Bang&Oluvsen Отговорете с цитат

Моля, ако можете, помогнете!
Имам телевизор Beovision 1, който за съжаление взе, че спря да работи (запъна се като магаре на мост - с други думи). Понастоящем търся отчаяно схеми за него.
Ако имате възможност, помогнете ми! Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Вто Мар 08, 2005 12:22    Заглавие: Re: Търся схеми за BeoVision 1 на Bang&Oluvsen Отговорете с цитат

jo00bg написа:
Моля, ако можете, помогнете!
Имам телевизор Beovision 1, който за съжаление взе, че спря да работи (запъна се като магаре на мост - с други думи). Понастоящем търся отчаяно схеми за него.
Ако имате възможност, помогнете ми! Crying or Very sad

Дай повече информация за телевизора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Вто Мар 08, 2005 15:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Model chassis, ако има написан такъв на етикета на задния му капак, означения на интегралните схеми, модел и марка на кинескопа и т.н.!

Телевизора е 25"/50Hz/A2 & German Stereo и намерих цена за него от 1600 Euro с поставката!!! По снимката кинескопа ми прилича на Sony Super Trinitron, но не съм сигурен. Има възможности за добавяне на сателитен тунер и други екстри.
Опитах се да се регистрирам, за да получа достъп до support-а им, но нали сме си в Bulgariastan, нашата държава я нямаше в задължителния списък и не успях. Както и в другите сайтове има държави като Афганистан, Гана и даже Ботсуана, които са на майната си и ги смятаме за диваци, а "кандидат-членката" на Европейския съюз - България я няма написана!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
jo00bg
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 08, 2005 17:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ви, че се отзовахте на моята молба. Да, има някакви кодове и цифри от вътрешната страна на задния капак Tokio, но за съжаление телевизора е при един познат, който се нагърби с нелеката задача (или по-точно казано невъзможната) да го съживи без схема, което явно е абсурд. За това не мога в момента да дам други данни, но ме увериха от Bang&Oluvsen, че има възможност да ми изпратят схеми. Дали ще стане е съвсем друг въпрос, но надеждата умира последна. Иначе "Gena" е намерил модела. Кинескопа е обаче Philips, което малко ме притеснява. Ще изчакам още 4 дни (толкова време им беше необходимо да ми отговорят на първия mail) и отново ще пиша във форума.
Благодаря още веднъж!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети