Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ с Altium Designer 6.9

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lazybastard
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 22, 2009 20:39    Заглавие: Помощ с Altium Designer 6.9 Отговорете с цитат

Здравейте! Имам да проектирам печатна платка за курсова работа и срещнах спънка. Начертах схемата и я конвертнах в PCB документ. Проблема е там, че когато дам Auto Route за да ми свърже пистите автоматично, ми изкарва прозореца за съобщения и програмата забива. Не мога да правя нищо и нищо не функционира. Как да постъпя? Данеби да съм изтървал нещо в опциите? Ако някой му се занимава, може да му пратя схемата да ми я конвертира. Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zmeios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 22, 2009 20:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Сигурен ли си, че искаш да ползваш точно този софтуер за тая работа?

Алтиума е професионален инструмент, докато се научиш да работиш с него, ще ти се отели вола.

А иначе, проблем като указания най-често се дължи на лошо кракнат софтуер.
lazybastard
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 22, 2009 21:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами навремето учихме Протел и съм горе долу запознат с нея. Пък и не знам друга програма която да изчертава печатна платка по зададена схема (освен Orcad-a ама не можах да намеря версия която да тръгне под виста). А за проблема с крака-не ми се вярва. И преди съм чертал схеми, а не ми е правил проблем Auto Routing-a.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
danyguit2000
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Съб Май 23, 2009 14:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Прати ми целият проект (схема,платка,библиотека ако си правил и самият "проект" файл).
Свържи се с мен на лични за да ти кажа къде да ми го пратиш или ми го прати директно на майла.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети