|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bati_arni Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 20:52 Заглавие: схема на tv goodmans |
|
|
| телевизора е 14 ИНЧ шаси th805.Две инт.сх.TMP47C834N-R161-управление,М52038asp. Tрябва ми схема,само не ме пращайте за риба защото колкото и ябълки да имаш държиш ли ги се сплуват. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 21:19 Заглавие: |
|
|
Не те пращаме за риба.Пращаме те в бан-листата.
Айде стига толкоз.
Много хубаво си ти го беше казал колегата Филипов.
Критика към действия на модератори не мисля да допускам.Пускане на дублиращи теми след като вече модератор ти е казал нещо-също.Още по-малко пък критика от хора дето е видно колко си имат хал-хабер при положение че едно шаси не могат да напишат правилно и една приставка звук не знаят къде да сложат.
Форума не е онлайн-сервиз в който да дотърчава всеки,щото му се е "счупил" телевизора-не веднъж съм го казвал.
Не стига че си няма хал-хабер,ами и тръгнал да критикува,кое щяло да се сплуе и прочие...
Човек е хубаво да си знае нивото на знанията и способностите и да се държи подобаващо съобразно това ниво. А като не ти харесва този форум-винаги можеш да го напуснеш.
Даже мисля да ти помогна по въпроса.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|