|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ndimitrov73 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 17:37 Заглавие: Конвентиране на sub,srt,txt в DVD формат(*.sub,*.idx) |
|
|
Здравейте,
Купих си DVD Philips DVP642/37. За съжаление не чете бг субтитри. Пробвах да упгрейтне фирмуеара, но се оказа че е кодирано и не чете такива файлове. До сега разбрах че имам два варианта.
1. Да вграждам субтитрите във филма-Отнема много време и след време ако искам да ги гледам без субтитри вече не става.
2. Съвсем скоро разбрах, че DVD работи с DivX филм и пуска субтитрите с DVD формат(*.sub,*.idx).
Този втория вариянт ме устройва идеално. Използвах SubtitleCreator прехвърлих sub в DVD формат(*.sub,*.idx). Всичко точно но на DVD-то къде се появяват субтитрите къде се повтарят едни и същи субтитри(зациклят) постоянно. С две думи голямо мазало стана.
Въпроса ми е:
Някой правил ли е тази гимнастика която описах? И ако е успешна да сподели рецептата тука. Ако знаете някоя добра програма за конвентиране на sub,srt,txt в DVD формат(*.sub,*.idx) ще съм благодарен да споделите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 23:37 Заглавие: |
|
|
| защо не потърсиш малко и сам. Сигурен съм че ще намериш страшно много отговори но въпроса си за броени секунди както аз го направих за проба. Резултата ми излезе за не повече от 5 сек. ТУК |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|