| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lazybastard Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 20:39 Заглавие: Помощ с Altium Designer 6.9 |
|
|
| Здравейте! Имам да проектирам печатна платка за курсова работа и срещнах спънка. Начертах схемата и я конвертнах в PCB документ. Проблема е там, че когато дам Auto Route за да ми свърже пистите автоматично, ми изкарва прозореца за съобщения и програмата забива. Не мога да правя нищо и нищо не функционира. Как да постъпя? Данеби да съм изтървал нещо в опциите? Ако някой му се занимава, може да му пратя схемата да ми я конвертира. Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 20:57 Заглавие: |
|
|
Сигурен ли си, че искаш да ползваш точно този софтуер за тая работа?
Алтиума е професионален инструмент, докато се научиш да работиш с него, ще ти се отели вола.
А иначе, проблем като указания най-често се дължи на лошо кракнат софтуер. _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |
lazybastard Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 21:07 Заглавие: |
|
|
| Ами навремето учихме Протел и съм горе долу запознат с нея. Пък и не знам друга програма която да изчертава печатна платка по зададена схема (освен Orcad-a ама не можах да намеря версия която да тръгне под виста). А за проблема с крака-не ми се вярва. И преди съм чертал схеми, а не ми е правил проблем Auto Routing-a. |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 23, 2009 14:25 Заглавие: |
|
|
Прати ми целият проект (схема,платка,библиотека ако си правил и самият "проект" файл).
Свържи се с мен на лични за да ти кажа къде да ми го пратиш или ми го прати директно на майла. _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
|