| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Back0 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 12:18 Заглавие: Търси се: радио-дистанционно управление |
|
|
| Търся да закупя радио-дистанционно управление на 12V, което да може да управлява 4 или повече релета. Първоначално се бях насочил към авто аларма, но се оказа че с нея мога да управлявам не повече от 2. Моля, ако има някой запознат по въпроса да ме "просветли". Поздрави. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
Back0 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 15:54 Заглавие: |
|
|
Благодаря за линк-а, но за съжаление там става въпрос за 220V, докато на мен ми трябва на 12V. Въпросното радио-дистанционно управление ми трябва за автомобил. Поздрави.
P.S. Не съм запознат с продукта на Конрад, но дали има възможност да се преработи за 12V  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 16:00 Заглавие: |
|
|
| Back0 написа: | ... но дали има възможност да се преработи за 12V  |
Елементната база не работи на 220!
Така, че не е никакъв проблем да се преработи захранването му.
Да не говорим, че ще стане и доста по-добре (и надеждно) тъй като там като правило за да е "по-тънко" ползват безтрансформаторно захранване. |
|
|
 |
Back0 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 16:04 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за бързия отговор. По смътни спомени мисля че имаше фирмен магазин на Конрад в Русе (аз съм от Разград), та май ще взема да отскоча до там. При първа възможност ще споделя развитието по въпроса. Още веднъж благодаря. Поздрави. |
|
|
 |
|