| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
muhtarov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:23 Заглавие: Акумулаторен винтоверт на Бош |
|
|
Здравейте, имам малък проблем с машинките.
от много работа, батериите вече не са като нови
искам да им сменя само елементите защото като ги гледам цените,... две нови батерии са по скъпи от новата машина с две батерии (както си върви комплект).
ако някой знае от къде мога да си намеря качествени елемтни за батерии, нека драсне някой ред.
предварително благодаря. _________________ Пий Бира За Да Станеш Човек |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:32 Заглавие: Re: Акумулаторен винтоверт на Бош |
|
|
Като се питат такива въпроси е логично да се упомене и от кой град си все пак... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:39 Заглавие: |
|
|
Защо не опиташ ТУК _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
|
|
 |
machinow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 15, 2009 6:57 Заглавие: Re: Акумулаторен винтоверт на Бош |
|
|
| muhtarov написа: | като ги гледам цените,... две нови батерии са по скъпи от новата машина с две батерии (както си върви комплект).
|
Да, такива са цените, но във връзка с това съм чувал, че батериите комплект с машината "не са качествени", за разлика от тия отделните, по-скъпите.
Мен ме интересува /ако се включи някой по-компетентен по батериите от мен/ има ли смисъл подобна батерия от NiCd да се направи на NiMH също така; ще трябват ли промени в зарядното и ще бачка ли по-добре винтоверта? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 15, 2009 7:45 Заглавие: Re: Акумулаторен винтоверт на Бош |
|
|
| machinow написа: | | .....има ли смисъл подобна батерия от NiCd да се направи на NiMH също така; ще трябват ли промени в зарядното и ще бачка ли по-добре винтоверта? |
NiCd батерии при равни други условия имат по-ниско вътрешно съпротивление от NiMH и могат да осигуряват по-висок пиков ток което при подобни машинки е важно.
От друга страна при тях ефекта "памет" е още по-силно изразен. |
|
|
 |
kabel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 15, 2009 7:48 Заглавие: |
|
|
| Ако говорим за синята серия от около 600 лева след доста проби най накрая и сложих литиеви батерии но трябва да си купиш и ново зарядно.Машината сега е по лека и лети.Когато аз търсех елементи никъде не намерих качествени и затова минах на литиеви. |
|
|
 |
muhtarov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 23, 2009 23:00 Заглавие: Re: Акумулаторен винтоверт на Бош |
|
|
| Bojilov написа: |
Като се питат такива въпроси е логично да се упомене и от кой град си все пак... |
по принцип от Варна.
така или иначе това, че съм съм от някой град не ознадачава, че трябва да ограничаваме периметъра. почти навсякъде вече работят спиди  _________________ Пий Бира За Да Станеш Човек |
|
|
 |
muhtarov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 23, 2009 23:09 Заглавие: Re: Акумулаторен винтоверт на Бош |
|
|
| machinow написа: | | muhtarov написа: | като ги гледам цените,... две нови батерии са по скъпи от новата машина с две батерии (както си върви комплект).
|
Да, такива са цените, но във връзка с това съм чувал, че батериите комплект с машината "не са качествени", за разлика от тия отделните, по-скъпите.
Мен ме интересува /ако се включи някой по-компетентен по батериите от мен/ има ли смисъл подобна батерия от NiCd да се направи на NiMH също така; ще трябват ли промени в зарядното и ще бачка ли по-добре винтоверта? |
не би трябвало да са по различни. уж са просто нови батерии
има един друг кусур за цялата работа. наскоро говорих с един дилър,.. зарибява но и си е прав. като си купиш само батерия, а на машината изтече гаранцията. един ремонт на машинката няма да е под 100лв.
но това ще го видим после
имам около 30 машинки и просто ... хора не ми се дават луди пари за батерии. особено на тоя хал в момента. сега ще проверя тези магазини и ще пиша пак  _________________ Пий Бира За Да Станеш Човек |
|
|
 |
|