|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bramin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 23, 2009 18:07 Заглавие: покет PC Dell Axim X51V как се свързва към Wi-Fi |
|
|
имам такъв покет и Wi-Fi рутер,стигам до там че покет-а вижда мрежата но не знам какво да направя за да се свържа,вижда моето SSID,мрежата ми е заключена,но незнам къде да въведа ключа за достъп,при лаптопите изисква SSID и ако е заключена мрежата парола за достъп,а тук незнам къде се въвежда тя
някои има ли опит с подобни джаги
за съжаление нямам книжка за да прочета инструкцийте за този модел
ако някои може да ми изпрати pdf.file на майла ще съм му благодарен
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 0:02 Заглавие: Re: покет PC Dell Axim X51V как се свързва към Wi-Fi |
|
|
Малко съм се човъркал с подобни неща но определено би трябвало в настройките на WIFI то да има да се сетне.. Ако недайсибоже няма то това ще е върха на простотията и малко ме съмнява Dell да си оплескат така продукта.Защо не напишеш в google модела + пдф може пък да ти го изкара Най малкото на офицялния сайт на Dell трябва да го има  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
bramin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 5:35 Заглавие: hi |
|
|
намерих каквото ми трябва,интересното е че опцията не е описана в pdf.file който дават от сайта на Dell
просто трябва да се задържи стилуса няколко секунди върху маркираната мрежа,от там се показва падащо меню и потвърждавам
това го научих от форумите
от официалният сайт изчетох много теми и приложения,едно че е написано дълго и друго нищо не разбрах
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|